24 Ιαν

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πετάξεις το δικό σου Drone

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πετάξεις το δικό σου Drone

Τα drones ή αλλιώς τα μικρά ελικόπτερα, τα οποία κουβαλάνε μια κάμερα μαζί τους έχουν γίνει το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Το πατακάτω άρθρο θα σε βοηθήσει να μάθεις όλα όσα χρειάζεται για αυτές τις πρώτες σου πτήσεις.

Read More

27 Δεκ

Ιδέες για τα γιορτινά σου δώρα

δωρα γιορτων

Οι γιορτές είναι γεγονός και εσύ δεν έχεις προλάβει ακόμα να πάρεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ανησυχείς όμως γιατί το uncle.gr σου δίνει κάποιες ιδέες για τα δώρα σου. Γιατί ο Άγιος Βασίλης μπορεί να μην υπάρχει, όμως κάθε χρόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα παίρνουμε εμείς το ρόλο του.

Read More

15 Δεκ

Απογείωσε το στυλ του σπιτιού σου

ananeosi spitiou

Το σπίτι μας είναι το μέρος που περνάμε αρκετό χρόνο και όλοι μας θα θέλαμε να μας αποπνέει ένα αίσθημα οικειότητας, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το uncle.gr σου δίνει μικρές ιδέες σχετικά με το στυλ του σπιτιού σου, για να διατηρήσεις τα έπιπλα και την διακόσμηση που ήδη έχεις, ενώ παράλληλα θα προσθέσεις μία πινελιά ανανέωσης. Read More

24 Νοέ

Μουσική σημαίνει διασκέδαση και όχι μόνο!

μουσικη

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα οφέλη για την μουσική; Σου έχει περάσει ποτέ από το νου ότι τα πλεονεκτήματα της μουσικής είναι παραπάνω από ένα; Το uncle.gr έψαξε σχετικά με τα οφέλη της μουσικής και να τι βρήκε: Read More

08 Νοέ

Από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στα selfie sticks

φωτογραφικη μηχανη φωτογραφίες

Ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος Ansel Adams είχε πει: “Δεν υπάρχουν κανόνες για καλές φωτογραφίες, υπάρχουν μόνο καλές φωτογραφίες”. Εμείς ασπαζόμαστε αυτή του την σκέψη και συμπληρώνουμε πως δεν χρειάζεται να έχεις φωτογένεια για να βγεις φωτογραφία, άλλωστε ο σκοπός της φωτογραφίας δεν είναι αυτός. Ο σκοπός είναι να μείνουν ανεξίτηλες οι αναμνήσεις μας. Έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ πως ήρθαν οι φωτογραφίες στη ζωή μας; Το uncle.gr κάνει μία ιστορική ανάδρομη σχετικά με τις φωτογραφικές μηχανές και ορίστε τι βρήκε:

Read More