14 Μαρ

Οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα σου!

ηλεκτρικες συκευες

Μία καλά οργανωμένη και εφοδιασμένη κουζίνα βοηθάει στο να γίνει το μαγείρεμα μία θετική και δημιουργική εμπειρία. Ας δούμε, όμως, ποιες είναι οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να είμαστε οργανωμένοι αλλά και υπέροχοι μάγειρες!  

Read More

28 Φεβ

Τα καλύτερα αξεσουάρ για τις φωτογραφικές μηχανές.

Η φωτογραφική μηχανή είναι ο καλύτερος μας φίλος στα ταξίδι μας, στις μικρές εξορμήσεις, τα Σαββατοκύριακα στα πάρτι, αλλά και σε σημαντικές μας στιγμές.Χωρίς αυτή δε θα μπορούσαμε να τις αποθανατίσουμε και να τις κρατήσουμε ανεξίτηλες.Στο uncle.gr θα βρεις όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για της φωτογραφική σου.

Read More

24 Ιαν

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πετάξεις το δικό σου Drone

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν πετάξεις το δικό σου Drone

Τα drones ή αλλιώς τα μικρά ελικόπτερα, τα οποία κουβαλάνε μια κάμερα μαζί τους έχουν γίνει το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Το πατακάτω άρθρο θα σε βοηθήσει να μάθεις όλα όσα χρειάζεται για αυτές τις πρώτες σου πτήσεις.

Read More

27 Δεκ

Ιδέες για τα γιορτινά σου δώρα

δωρα γιορτων

Οι γιορτές είναι γεγονός και εσύ δεν έχεις προλάβει ακόμα να πάρεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ανησυχείς όμως γιατί το uncle.gr σου δίνει κάποιες ιδέες για τα δώρα σου. Γιατί ο Άγιος Βασίλης μπορεί να μην υπάρχει, όμως κάθε χρόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα παίρνουμε εμείς το ρόλο του.

Read More

15 Δεκ

Απογείωσε το στυλ του σπιτιού σου

ananeosi spitiou

Το σπίτι μας είναι το μέρος που περνάμε αρκετό χρόνο και όλοι μας θα θέλαμε να μας αποπνέει ένα αίσθημα οικειότητας, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το uncle.gr σου δίνει μικρές ιδέες σχετικά με το στυλ του σπιτιού σου, για να διατηρήσεις τα έπιπλα και την διακόσμηση που ήδη έχεις, ενώ παράλληλα θα προσθέσεις μία πινελιά ανανέωσης. Read More