Όροι Αποστολής

Για παραδόσεις εντός Αττικής και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας, η παραγγελία σάς παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία σας. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μεταξύ 10.00πμ - 16.00μμ, τις εργάσιμες μέρες, αφού προηγουμένως σας έχει καλέσει το τμήμα διακίνησης, ώστε να συνεννοηθείτε για την ώρα παράδοσης.

Εντός Πόλης

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,20€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€. Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€. Κάθε αποστολή με αυθημερόν παράδοση, χρεώνεται βάση του εκάστοτε επίσημου τιμοκαταλόγου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,20€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€. Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., με παράδοση σε έως δύο εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,20€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,90€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Υπηρεσία Αντικαταβολής Μετρητοίς (Προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς)

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,50€ μέχρι τα 4 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό προς χερσαίους προορισμούς, η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€, και για νησιώτικους προορισμούς η χρέωση ανέρχεται σε 0,90€. *Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000,00€ ανά αποστολή. **Σε περίπτωση μη παράδοσης της αποστολής με υπαιτιότητα του παραλήπτη, αυτή επιστρέφεται στον αρχικό αποστολέα την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αφού προηγηθεί ενημέρωσή του). Μπορεί να δοθεί παράταση στο χρόνο παράδοσης της αποστολής, μόνο έπειτα από οδηγία του αποστολέα.