"Έξυπνη" Ζυγαριά Aria Black

FB201B - EU

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή


Εξυπνότερη ζυγαριά. Καλύτερα αποτελέσματα.

Η Aria της Fitbit αποτελεί μια έξυπνη ζυγαριά εξελιγμένης τεχνολογίας με την οποία μπορείτε να κάνετε trackingτου βάρους σας, του δείκτη της μάζας του σώματός σας (BMI), της ελεύθερης λίπους μάζας αλλά και του ποσοστού του σωματικού σας λίπους.

Η Aria παρουσιάζει αναλυτικά στατιστικά βάρους και την εξέλιξη των τάσεών σας σε εύληπτα διαγράμματα και γραφήματα, έτσι ώστε μπορείτε να διαπιστώσετε ακόμα και τις μικρότερες διακυμάνσεις στο βάρος σας και να αποκτήσετε μια ρεαλιστική εικόνα για τη φυσική σας κατάσταση.

Μπορείτε να συγχρονίσετε ασύρματα και αυτόματα τα στατιστικά σας μέσω του οικιακού δικτύου Wi-Fi και έτσι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση όλο το 24ωρο χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κάποιον κωδικό.

Όποτε ανεβαίνετε επάνω στη ζυγαριά, η Ariaαναγνωρίζει ποιος είσαστε, προβάλει τα δεδομένα σας και σας παρέχει τα στατιστικά του βάρους σας, με απόρρητο τρόπο. Επίσης, αποτελεί μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρη η οικογένεια καθώς μπορεί να αναγνωρίσει έως 8 διαφορετικούς χρήστες.

Η Aria της Fitbit, επίσης, είναι απόλυτα συμβατή με τους trackers της Fitbitκαι έτσι μπορείτε να θέσετε στόχους και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Calorie Coachingγια να τους επιτύχετε. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό με επιφάνεια από επεξεργασμένο γυαλί, κάτι που την κάνει ιδανική για κάθε σπίτι.

Διαθέσιμες Λειτουργίες/ Χαρακτηριστικά

  • Καταγραφή Βάρους και άλλων στοιχείων
  • Διαγράμματα + Γραφήματα
  • Ασύρματος Συγχρονισμός
  • Πολλαπλοί Χρήστες
  • Συμβατή με Trackers
  • Κομψός Σχεδιασμός

Ειδατε Προσφατα